Általános infók a szimulátorozásról

Szimulátor bemutatók – iRacing az alapoktól

Sok komoly szimulátoros és igazim autóversenyzők szerint is a legjobb program az iRacing. Az alkalmazott fizikát tekintve is, illetve azt a komplex szolgáltatáscsomagot nyújtva mindenképpen, mit nyújt. Sok más szimulátorral ellentétben itt gyakorlatilag nincs offline mód, vagyis a teszt üzemmódot kivéve bármit csinálunk a pályán, annak nyoma marad az értékelésünkben. Igen, merthogy itt folyamatosan pontozva vagyunk és ezen eredményeink alapján kerülhetünk egyre magasabb szintre, rosszabb esetben csúszhatunk vissza. Ezt és azt a hatalmas segédanyag mennyiséget, amit találunk hozzá hivatalos forrásból (komplett versenyzőiskolai videóanyag) és mások által megosztva a fórumokban, nem lehet itt pár mondatban még címszavak szerint sem összefoglalni. Inkább nézzétek meg Hyp-R videóját erről!

A videóért Köszönet Hyp-R-nek, kövesd a Youtube csatornájukat te is!

Egy másik iRacing-es segédlet videót is ajánlanék a figyelmetekbe, amit Ozsváth Zoli készített, aki a magyar iRacing-es “társadalom” egyik meghatározó tagja. Itt már gyakorlati tanácsokat kapunk, hogy mit hogyan érdemes beállítani a játékban, stb…

A videóért Ozsváth Zolinak, kövesd a Youtube csatornáját további iRacing videókért!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 2 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..