2016 őszi WTCC szimulátor bajnokság – Shanghai-i videók (by VSR)

Elkészültek a Shanghai-i WTCC-s forduló közvetítéssel ellátott videói a Real Cars Real Racing Hungary jóvoltából. Ezúttal igen jól sikerült az első futam, bár csak a 16. helyről indultam. Óvatos közlekedéssel és remek rajttal feljöttem a 6. helyre az első körben, ami végül 8. lett a végére. Nándori Márk egyértelműen gyorsabb volt a második körben, Mándity István pedig egy hibámat kihasználva elém került a verseny második felében. A futam során szinte végig csatában voltam, nem volt egyszerű egyszerre a gumikat is óvni, valamint magam mögött tartani a mezőny egyik leggyorsabb versenyzőjét, Szarka Andrást. Végül sikerült beérnem a 8. helyen, ami remek eredmény!

Az első futam (TomCoronel pályabemutatásával, akinek az “autójával” versenyzek)- by Hartge:

A második futam – by Hartge: A futam elején egy koccanás következtében visszaestem az utolsó, 20. helyre, következhetett a felzárkózás. Ez végül a 14. helyig sikerült, még az utolsó előtti kanyarban is nyerve egy pozíciót. A gumikkal való kíméletes bánásmód ezen a futamon is kifizetődő volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .